PostWar - mamy zwycięzce
Na prawdę dobra nazwa, i ją weźmiemy.
Jeśli chodzi o wizytówkę, to wystarczy, że będzie w klimacie. Znajdzie się skórkę forumową, która będzie do klimatu wizytówki pasowała i nie będzie przeszkadzała w czytaniu (Coś w stylu tej skórki z tego forum, bo jest na prawdę bardzo przyjemna. Jakby ktoś znalazł coś podobnego, to byłoby fajnie)
Nie ma co dołączać - stawiamy własne forum. Ale też szukam osoby, która ogarnia sprawy techniczne bardziej niż ja, i mi trochę pomoże.
Co do obrazka - to jest Warszawa, ewidentnie, bo w Moskiwe budowali z większym jajem te pałacyki. Można je wykorzystać jako logo, jeśli komuś wyjdzie, to czemu nie. Ale jeśli znajdziecie coś lepszego, i dodacie stylowy napis PostWar albo Posterunek Warszawa, i wyjdzie to ''fajowo'', to wtedy bierzemy to. A, Uniwersal - wszystko będzie jak najbardziej dopasowane

I byleby to logo było na prawdę dobre - w końcu po tym będziemy rozpoznawalni.
No i tak myślałem, że tutaj gry nie zaczniemy

Ale może Stalker.pl pozwoli nam wcisnąć tutaj jakąś informację, że istniejemy
Reasumując - PostWar.cba.pl to będzie nazwa. Postawię serwer na cba.pl, bo jest to najlepsza z darmowych opcji według mnie. Najwyżej potem się przeniesiemy na lepsze serwery. Potrzebuję ochotnika, który ma doświadczenie i jest dobry w tych internetowych sprawach.