Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Tajemniczy w 11 Lip 2013, 19:30

scigacz1975 napisał(a):Kiedyś byłem wobec nich tolerancyjny - uważałem że każdy powinien żyć tak jak mu pasuje, oczywiście dopóki to nie szkodzi innym. Ale teraz mam ochotę całą tę bandę popierdoleńców-odmieńców wsadzić do wora i spuścić z prądem. Do gazu ich i tyle.

I właśnie ta jedna rzecz podobała mi się w programie Hitlera- eliminacja ich tak to jego nienawidzę jak cholery. Patrząc na to co dziś się dzieje to raczej byłoby to tylko z pożytkiem dla Europy i świata :mad: . To jest też wina ustępstw państw- dobra wy sobie organizujcie parady co tydzień, łaźcie po ulicy za rączkę a wy głupi, tradycyjnie myślący ludzie gówno możecie im zrobić bo oni są mniejszością. Zobaczymy za 20-30 lat do czego to doprowadzi. Jeszcze się ci politycy z ręką w gównie obudzą bo nie będzie można wyjść na ulicę z dziewczyną lub zakazane będą bajki dla dzieci w których jest tradycyjny model rodziny. Chory, idiotyczny świat gdzie mała grupa zaczyna rządzić większością.
:arrowd:
Nie cytuje się ostatniego posta.
Ostatnio edytowany przez Tajemniczy 12 Lip 2013, 08:22, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Reklamy Google

Postprzez DobryStalker w 11 Lip 2013, 19:46

I właśnie ta jedna rzecz podobała mi się w programie Hitlera- eliminacja ich tak to jego nienawidzę jak cholery. Patrząc na to co dziś się dzieje to raczej byłoby to tylko z pożytkiem dla Europy i świata :mad: . To jest też wina ustępstw państw- dobra wy sobie organizujcie parady co tydzień, łaźcie po ulicy za rączkę a wy głupi, tradycyjnie myślący ludzie gówno możecie im zrobić bo oni są mniejszością. Zobaczymy za 20-30 lat do czego to doprowadzi. Jeszcze się ci politycy z ręką w gównie obudzą bo nie będzie można wyjść na ulicę z dziewczyną lub zakazane będą bajki dla dzieci w których jest tradycyjny model rodziny.

Do gazu lepiej nie, bo by ci znowu na głowie siedziało NATO, ONZ itp.
Po prostu nie, a jak nie pasuje to wypad z kraju, ja cię tu nie trzymam. Proszę taki przykład, do niedawna w Polsce było jako tako cicho o związkach, no ale niestety wyskoczyła banda złożona z maniakopedałoluzaków, a liderem tej grupy został największy wariat-Palikot. Jakie on ma plany ??? jedyne co robi to se jara skreta przy ludziach i łazi z homosiami, i to wszystko na co go stać. I po co takie cos, no po co, większy był by pożytek jak by się go wysłało na przymusowe roboty do kopalni lub czyszczenia rowów melioracyjnych. :D
Większość myśli ze tolerancja, to zgadzanie się na różnego rodzaju wymysły, wypierdków społeczeństwa. Można do pewnego momentu, ale jest granica pewnych norm, a jak ktoś tego nie umie przyjąć do wiadomość, to jest po prostu wariatem, a tacy to powinni się znaleźć w wiadomo gdzie.
DobryStalker
Kot

Dołączenie: 02 Cze 2013, 13:36
Ostatnio był: 11 Sie 2014, 18:05
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez Tajemniczy w 12 Lip 2013, 08:28

Poza tym u nich (homoseksualistów) nie istnieje chyba takie słowo jak kompromis ma być tak jak oni chcą i nie obchodzą nas inni- chociażby jak w przypadku adoptowania dzieci przez pary homo jak raz sobie ubzdurali we łbie adopcje i że adopcja przez homo nie jest zła bo brzydcy hetero co adoptują dzieci to dzieci biją, trzymają za szafą i mrożą w zamrażalniku i jedzą na kolacje w sosie własnym, to teraz trzymają się tego jak smród kaleson i w d*pie mają opinie innych.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Terminus w 12 Lip 2013, 08:53

Eeeee taaam...
Świat jest tak stworzony, że wahadło wychylone za bardzo w jedną stronę wraca i uderza tych co je popchali.
Nie przesadzajmy z tą wizją świata zdominowanego przez homoseksualizm.
Za 20-30 lat Islamskie patrole w Europie nie pozwolą im na żadne ostentacje :P
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, M3Fis70.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1450

Postprzez scigacz1975 w 12 Lip 2013, 16:43

Wiem że to z Twojej strony sarkazm ale powiem Ci szczerze - jak patrzę na to co wyprawia wyzwolona jewropa to taki scenariusz jest prawdopodobny. I nie wiem czego się bardziej obawiać :/
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 15 Mar 2025, 23:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Universal w 21 Sie 2013, 19:26

Hue hue, KPH strzeliła sobie samobója. Ponoć tylko ostatnie napisy (te na białym tle) są zmienione.

Debilni aktorzy, którzy zgodzili się w tym wystąpić. KPH nie powinna mieć zbyt wiele pieniędzy na wynagrodzenia dla nich, a jeśli ma, to pytanie skąd. Retoryczne pytanie.

#spiseg #fundacjabatorego #soros #żydzi #chujowehashtagiktórychniewiadomoczemulubięużywać
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 26 Lut 2025, 20:23
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1052

Postprzez sledz w 21 Sie 2013, 20:28

Właśnie widziałem ten film, tragedia.

Z innej beczki czasem w pracy słucham Radia Maryja, świetne teksty tam lecą (to jest przeciętny). Któregoś razu mówili, jakim to złem jest współżycie dwóch MĘŻCZYZN - to słowo było bardzo podkreślone. Chwilę później: "będziemy rozmawiać o momencie, kiedy chłopiec przestaje być chłopcem i staje się MĘŻCZYZNĄ".
Kierunek - tam!
Nadstawiaj uszu i rozglądaj się.

Za ten post sledz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive GhostRider44.
Awatar użytkownika
sledz
Stalker

Dołączenie: 30 Sty 2012, 00:10
Ostatnio był: 14 Gru 2016, 13:42
Frakcja: Monolit
Kozaki: 7

Postprzez DobryStalker w 23 Sie 2013, 20:34

DobryStalker
Kot

Dołączenie: 02 Cze 2013, 13:36
Ostatnio był: 11 Sie 2014, 18:05
Frakcja: Powinność
Kozaki: 4

Postprzez anarchistt89 w 17 Gru 2013, 21:47

Homoseksualizm spoko - w końcu nikt nikomu krzywdy nie robi. Partner to prywatna sprawa.
Image
Awatar użytkownika
anarchistt89
Kot

Dołączenie: 27 Cze 2013, 15:28
Ostatnio była: 19 Gru 2013, 00:08
Kozaki: 7

Postprzez impulse_101 w 18 Gru 2013, 01:50

Jak to jest ze roztrząsamy się nad ginąca kultura jakiś amazońskich indiańców, stajemy w ich obronie gdy stara się im odebrać ich tożsamość ale gdy do nas przyłażą "oświeceni mędrcy" z zachodu by skasować nasz system wartości wmawiając nam ze facet z facetem to tez małżeństwo ...to my nie robimy nic. Bardziej nas interesuje to ze jakieś dzikusy wyprowadzą się z szałasów i trzcinowe spódniczki zamienia na dżinsy niż to ze Polska Rodzina nabierze nowego wypaczonego znaczenia.
Niech się odwala, w naszej kulturze są wartości chrześcijańskie, rodzina składa się z męża i zony co jest zapisane w konstytucji. Oni przychodzą plują na to mówiąc ze jesteśmy ciemnogrodem i ze to oni głoszą jedyna słuszną najprawdziwszą prawdę a kto uważa inaczej ten jest nietolerancyjny. Moi przodkowie dorastali w tym kraju, ja dorastam i moje dzieci będą tu dorastać zgodnie z naszymi narodowymi wartościami i żaden euro-socjalista tego nie zmieni.
Image

Za ten post impulse_101 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy, scigacz1975, Universal, Lucjusz, Gość,
Negative Woland.
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez koronin86 w 22 Gru 2013, 01:15

ach... kiedyś to było lepiej, nie było takich problemów, kiedyś to był po prostu BABA i CHŁOP i było dobrze, nie to co teraz. Cóż niespokojne czasy się zbliżają, i na wszelki wypadek szable naostrzyć trzeba... Poza tym słyszeliście co się ostatnio w Argentynie stało? Że też katolicy dali się tak łatwo znieważyć... Co się z tym światem dzieje? :facepalm:
"Bracia Polacy, nie dajcie się prześladować we własnej ojczyżnie, podnieście szable w górę i zmiećcie z tej ziemi tych którzy chcą zarazić tą ziemię zepsuciem i wielką krzywdę narodowi naszemu zrobić chcą, zróbcie to w imię Boga, Króla no i naszej najdroższej Rzeczypospolitej"
koronin86
Kot

Dołączenie: 31 Sie 2013, 17:50
Ostatnio był: 26 Kwi 2014, 20:46
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez Universal w 22 Gru 2013, 01:30

Katolicy, czy nie katolicy - to nie ma takiego znaczenia.

W 1947 roku John Calhoun przeprowadził eksperyment. Przez kilkanaście lat obserwował populację szczura wędrownego, której stworzył idealne warunki do życia i rozmnażania się. Przestrzeń, w której żyły gryzonie, Calhoun podzielił na cztery osobne pomieszczenia, połączone rampami. Liczba zwierząt nigdy nie przekroczyła 200 osobników na 1000 metrów kwadratowych. Jednak pierwsze niepokojące oznaki pojawiły się już przy zagęszczeniu populacji do 150 szczurów w pomieszczeniu. Zwierzęta stały się agresywne, atakowały się wzajemnie, zmieniły się ich zachowania seksualne, samice przestały opiekować się potomstwem. W efekcie naukowiec odnotował 96-procentową śmiertelność gryzoni w dwóch z czterech pomieszczeń. [...]

źródło: http://www.planeteplus.pl/dokument-masa ... z2o9eOvaFY

Dokument nazywa się "Masa krytyczna". O przeludnieniu Ziemi. Ale zainteresowało mnie głównie to, co jest wytłuszczone: przy zagęszczeniu się populacji (jej nadmiernym rozwoju), zmieniły się ich zachowania seksualne. Innymi słowy - szczury popie*doliło, bo nie miały co robić w klatce, w której miały za dobrze, nie musiały się martwić o pożywienie. Z eksperymentu wynika, że to jedna z przyczyn homoseksualizmu. Dalszy wniosek: homoseksualizm to efekt uboczny, anomalia występująca w niekorzystnych warunkach.

A miałem się powstrzymywać od pisania w tym temacie :(

[małe dopowiedzenie]
Nie twierdzę, że samo przeludnienie ma na to wpływ. Tylko to, że jak komuś Bozia rozum zabierze, to mu odwala.
Ostatnio edytowany przez Universal, 22 Gru 2013, 18:53, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 26 Lut 2025, 20:23
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1052

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości