vandr napisał(a):ENB którego używa nasza forumowa wsza, Woland, jest dla mnie kiepski bo po prostu źle zbalansowany.

Terminus napisał(a):1. Ja Ci 2 ludzi mówi, że jesteś pijany to nie dyskutuj tylko idź spać. Czyli zrozum tę mądrość ludową: jak Ci wszyscy mówią, że nos jest nieproporcjonalny .... to jest nieproporcjonalny.
Terminus napisał(a):2. Poczytaj cokolwiek o kompozycji rysunku, kadru, fotografii. Tu też są dość sztywne reguły. Bo na razie są kiepskie: nieciekawe, statyczne a do tego szarobure. Ja wiem, że grafika w Skyrimie jest *** ale trochę światła by nie zaszkodziło. To nie wygląda klimatycznie tylko ponuro.

Woland napisał(a):Nie mędrkuj tylko znajdź mi inne ENB które jest "dobrze zbalansowane" a nie zużywa ramu, karty graficznej
Woland napisał(a):ewentualnie załatw mi lepszy ram, grafę etc.
Woland napisał(a):Mędrkować umie każdy póki czegoś nie musi zrobić. Eksperymentowałem z twoim (zapewne twoje jest tym ideałem balansu)
Woland napisał(a):wersja dla słabszych komputerów i tak była za ciężka na mojego kompa...
Woland napisał(a):Co powiesz na to:
Tak, tak naprawdę ogół to ledwie 5 modów które tylko starczy w NMM wrzucić, około 10 bardziej znaczących deserków można wskazać też generalnie do NMM i tyle i tyle w temacie...

The Witcher.

Woland napisał(a):Nie wiem co masz na myśli w ogóle...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości