Grzechu300 napisał(a):A nie lepiej po prostu wybrać się do lasu samemu, na jedną choćby noc? Większość "niezadowolonych z życia w Tuskolandii", wróciła by po paru godzinach z mokrymi majtami - ciężko jest znieść samotność w nieznanym terenie, dlatego proponuję, żeby każdy sobie poszedł na taką "wyprawę" survivalową, a dopiero potem się wypowiadał.![]()
(PS. Co by nie było że sam tak nie robię, atylko gadam - survival to moje hobby, i wiem jak ciężko jest wytrzymać samemu całą noc.)
Później po prawdzie jest już łatwiej, ale czujność trzeba zachowywać nieustannie. I jest ciężko, nie ma co - zdaje mi się, że to będzie lepsze rozwiązanie, niż jakieś tam mega trudne mody.

Hornik napisał(a):w końcu po co się wysilać i iść w niebezpieczne i nieznane okolice/strefy skoro nie mogę na tym zarobić? Jeżeli chcę postrzelać to równie dobrze mogę pożyczyć wiatrówkę od wujka/dziadka/brata czy kogoś z rodziny i sobie postrzelać, a jak się zachce survivalu to post Grzesia wszystko wyjaśnia

Mathias napisał(a):Ja to niefortunnie podejrzewam jednak, że żadna Wolność nie dzieliłaby się tak ochoczo z osobą, która nie ma zamiaru strzelać do Powinności :p
Hornik napisał(a):jak się zachce survivalu to post Grzesia wszystko wyjaśnia
agata napisał(a):Albo w ogóle byłabym dowódcą. Dowódcą wydającym rozkazy i cerującym podwładnym galoty.
agata.

Grzechu300 napisał(a):Dobra, Wolność tylko gada, ale jeżeli chodzi o siłę ognia, to obskakują wciry od Powinności w każdym calu. Sam powinnościowców nie znoszę, ale prawda jest taka, a nie inna.![]()

Mathias napisał(a):Hornik napisał(a):w końcu po co się wysilać i iść w niebezpieczne i nieznane okolice/strefy skoro nie mogę na tym zarobić? Jeżeli chcę postrzelać to równie dobrze mogę pożyczyć wiatrówkę od wujka/dziadka/brata czy kogoś z rodziny i sobie postrzelać, a jak się zachce survivalu to post Grzesia wszystko wyjaśnia
Naprawdę sądzisz, że są na tym świecie debile, którzy poszliby do Zony dla samej frajdy? <_<
Pomijam tych, którzy spieprzaliby przed wymiarem sprawiedliwości. Jakkolwiek w kwestii Ukrainy by to nie brzmiało.

Szagart.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości