przez Pangia w 15 Lut 2014, 12:59
mCq napisał(a):Powodzenia w stworzeniu pliku konfiguracyjnego przez notepada.
Po pierwsze, nie wychwyciłeś ironii, a po drugie – mając do dyspozycji jakiś porównawczy config można śmiało nawet w głupim Notatniku coś zrobić, bo polega to głównie na zmienianiu wartości w poszczególnych liniach, nic samemu się z reguły nie dopisuje (chyba, że np. zmieniasz klasę z MP5 czy Wała na AK74, wtedy trzeba jeszcze dopisać linie o lunetach i granatnikach, bo inaczej będzie ci wywalało BugTrapa na starcie, że masz niepełny config danej broni).
Geralt327 napisał(a):Problem mam z M-134 ponieważ x i y nie potrafię ustalić i teksture w ekwipunku mogę zrobić sam
Przynajmniej się określiłeś, co ci trzeba. Jakbyś se poszukał, to byś znalazł, ale ok, miej już ten link do potrzebnego tematu.
viewtopic.php?f=68&t=14301&p=166723&hilit=ikona+w+ekwipunku#p166723
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!