Obokan/Abakan? Ta broń jest według mnie najbardziej do D z całej gry. Jak dostałem to na arenie w Barze to myślałem, że szlag mnie trafi z tymi omonowcami i musiałem grzebać w ltx'ach tak, żeby tym strzelić jak człowiek. Obrażenia ma żałosne i do tego ten celownik. Jak puściłem serię to po 5 pociskach waliłem po suficie :/ Może i jest szybkostrzelny, ale strzelanie z niego to po prostu koszmar. Haha, a spróbujcie tym strzelić headshota z odległości 20 m.

Jakże się bardzo mylisz przyjacielu. Tak się składa ,że akurat rosyjska broń jest świetna (no chyba ,że świat STALKER'a uznajesz za rzeczywisty). "Kałach" to najpopularniejsza broń na świecie, tania, łatwa do naprawy, skuteczna i niezawodna. OK 50 krajów korzysta z AK, późniejszych wersji czyli AKM, AK-74, AK-74U etc. Prawda jest taka ,że w realiach bojowych różnice pomiędzy kałachem a broniami zachodnimi się zacierają, natomiast kwestie ekonomiczne są bardzo istotne. Nie daj się wciągnąć w amerykańską propagandę którą bombarduje się nam mózgi.Rosja w sumie nie ma wielu dobrych broni.

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość