slawek73 napisał(a):Grzechu - co ty mi z maratonami, teslą czy innym kosmosem? To sa błahostki w porównaniu z Zoną.![]()
slawek73 napisał(a):Owszem, surowe okoliczności przyrody są barierą, ale na litość boską... tam nie ma snorków, pijaw, kontrolerów, burerów, zombiaków, poltergeistów, ślepaków, zmutowanych dzików i czego tam jeszcze. A to cholerstwo będzie na ciebie POLOWAĆ. Na swoim terenie.
slawek73 napisał(a): Jak myslisz, jak długo tam przetrwasz i ile terenu zwiedzisz/zeoksplorujesz/odkryjesz? Ile podziemi/bunkrów/ skrytek przetrzepiesz?
slawek73 napisał(a):to przed stadem snorków czy innymi pijawkami ni chu-chu.
slawek73 napisał(a):To jest kurde zmutowane, ku*ewsko silne i wkurzone na maksa.
slawek73 napisał(a):W grze jak cię drapnie pazurami to spoko - jeszcze masz hp i apteczki. W realu, bedziesz po jednym takim ciosie potykał się o własne flaki, o ile jeszcze bedziesz miał na czym iść.
slawek73 napisał(a):kurde nawet tacy jak ty sam maja ochotę Cie skasować.
slawek73 napisał(a):Taka mala dygresja: upie*dolił Cie kiedys pies?
slawek73 napisał(a):Taki zwykły? Mnie tak. Owczarek. Uwalił mnie tuż pod kolanem. Bracie, nie da się stanać na nodze. A to maleńka rana jest, ot parę zębów na centymetr wbitych w mięsień.
slawek73 napisał(a):o typowym gostku z forum, którego złosliwy los umieścił w Zonie

Nieznajomy X napisał(a):Nie ma co kozaczyć, życie to nie gra. Bądźmy realistami.
Gizbarus.

Berry napisał(a):Smutna rzeczywistość jest taka że w przeciwieństwie do gier, książek czy filmów, w takim miejscu największe szanse na przeżycia mieliby nie filozofowie-idealiści, survivalowcy-amatorzy czy ogółem ludzie co chcą lofciać Zonę.
Byliby to właśnie odpowiedznio wyszkoleni i wyposażeni żołnierze, wiedzący co to praca w warunkach narażenia życia.

Berry napisał(a):Jeśli mówimy o realu to wojsko nie jest przecież bandą debili co tylko umie nacisnąć spust

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości