przez Polski zolnierz w 28 Cze 2008, 13:57
Wintorez jest dosyc popularną bronią w Specnazie. Mi się bardzo podoba, Wół już mniej. Ta broń ma piękny wygląd i jest po prostu skuteczna, szkoda tylko, że ma magazynek 10 naboi. Choc jak znam życie to są już przeróbki z 50 nabojami. Jak widziałem w necie przeróbkę AK-74 który miał rękojeśc i ten przedni uchwyt (też drewniany co jest w oryginale) to był z M4, także znajdą się te wersje 50 nabojowe xP.
Ale dobra koniec offtopu, ja uważam, że skasowanie Gaussa będzie dobrym krokiem. Mi się ani nie podoba ani nie jest użyteczny. Już Groza jest lepsza. Ja osobiscie uważam, że pare broni jest zrobionych...tak trochę nie realistycznie. Mam namyśly, że są wersje używane przez armie a w Zonie są potrzebne małe i skuteczne. Dlatego ja bym zrobił cuś takiego:
G36k (najładniejsza dla mnie wersja) namienic na G36c
Dodał bym PP-19 Bizon (mały i dobry i jeszcze rosyjski, czyli klimat jest)
Beretta, nie czaje jest w plikach można ją dodac, a prawie w ogóle jej w Zonie nie ma.
Dodałbym może SKS, choc nie jestem pewien...
No i takie jak AK-47, AK-47U.
Myśle, że najlepszym przykładem tego o czym mówiłem wyżej jest właśnie H&K G36k...piękna wersja chyba najlepsza...no tak tylko w Zonie to komu chciałoby się zapierdzielac z takim czymś. Nie ma czasu na coś ciężkiego, dlatego o wiele lepsza była by wersja G36c.
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"