Screeny wkleję już jutro. Bliżej jednak mojej sytuacji do tego screena z leżącymi stalkerami. Widzę coś podobnego.
Wyobraźcie sobie, ze słyszycie nad sobą helikoptery, patrzycie w górę a tam ZONK! Leci coś a'la Róża Pustyni (taki minerał) i ma kolor metalu.

Czymś takim raczy mnie S.T.A.L.K.E.R. co chwila...
P.S. Jakby co- oczywiście mam oryginała.
- - -
No niestety screena na razie nie wklęję, bo muszę dorwać aparat (przez print screen mi nie działa

).
Ale wyobraźcie sobie coś takiego: Widzicie idących ludzi, bandytów. Jednemu z nich wyrastają trójkąty z nóg i jako płaska powierzchnia wesoło podążają w ślad za jego krokami. Drugiemu takich trójkątów (czy innych wielokątów) się namnożyło do tego stopnia, że nie można do niego strzelić (bo go nie widać) dopóki on nie wypali pierwszy.
Dzisiaj także elementy otoczenia przybrały koloru wściekle zielonego (brama, drzewo, słup etc.).
Aktualizowałem już sterowniki, ściągałem chyba wszystko co ma jakikolwiek związek z grafiką i nic.
Dodam że najczęściej (90 % przypadków) wywalają się tekstury postaci (tj. stalkerów, mutantów itd.)
Po raz pierwszy i ostatni walisz posta pod postem. Edytuj! -C17
http://www.poseidon.as.ro/1a.jpg
Znalazłem coś takiego. Tyle że u mnie te "rozmazańce" wychodzą z postaci i zawsze kilka naraz. W ogóle to w Sieci nie spotkałem się z takim problemem i zaczynam się zastanawiać czy to nie przypadkiem wina kopii.
Czy "zassanie" z Internetu stalkera, w momencie kiedy mam oryginał, jest piractwem? Tak żeby sprawdzić czy to wina kopii czy mojego komputera.
Zbiórka oryginalnych gier dla ubogich (znaczy sie dla mnie). Proszę pisac na PW.
Tresuję mutanty! (Nie) tanio!