Terry napisał(a):Według mnie przewodnicy, przydaliby się w takich sytuacjach jak trzeba by było przez całą mapę maszerować do kolesia, aby powiedział Ci kilka zdań i trzeba wracać skąd się wyruszyło. Albo jak się zdarzy takie coś, że trzeba pójść przez całą mapę do szefa, który da Ci zadanie, które wykonać trzeba w miejscu gdzie się wyruszyło. W takich sytuacjach taka szybka podróż by się przydała... A wykrywacze artefaktów to może będzie fajna rzecz... Ale też tak z resztą jak się nie podoba to wcale nie musisz tego używać...

HollowVooDoo napisał(a):Szybkie podróże to nie wypał, na samym początku myślałem że to fajnie, będzie można olać te bieganie i poprostu dać się ponieść przewodnikowi. Teraz mysle że to największy błąd, mam nadzieję że nie będzie to takie natrętne, że w każdej lokacji stać będzie koleś który nas grzecznie poprowadzi, jeśli tak będzie... poderżne mu gardło.

Wobec ogromnego zainteresowania, z jakim spotkała się limitowana Edycja Kolekcjonerska gry Stalker: Czyste Niebo, firma CD Projekt zdecydowała się na dystrybucję kolejnych 199 egzemplarzy tego wydania. Dostępne one będą w najlepszych sklepach z grami.
Warto zaznaczyć, że dodatkowe wydanie jest uboższe o jeden element, który dostępny był w pierwotnej edycji wyłącznie w sklepie gram.pl. Chodzi mianowicie o unikatową, benzynową zapalniczkę z logiem gry

Za to mnie irytuje jak przy przejściu od Elektrowni atomowej do na przkład baru muszę czekać parę minut zanim w ogóle wejdę na mapę nie licząc czasu jaki mi schodzi na przebycie jej.
Warto zaznaczyć, że dodatkowe wydanie jest uboższe o jeden element, który dostępny był w pierwotnej edycji wyłącznie w sklepie gram.pl. Chodzi mianowicie o unikatową, benzynową zapalniczkę z logiem gry

HollowVooDoo napisał(a):Szybkie podróże to nie wypał, na samym początku myślałem że to fajnie, będzie można olać te bieganie i poprostu dać się ponieść przewodnikowi. Teraz mysle że to największy błąd, mam nadzieję że nie będzie to takie natrętne, że w każdej lokacji stać będzie koleś który nas grzecznie poprowadzi, jeśli tak będzie... poderżne mu gardło.

HollowVooDoo napisał(a):No prosze nie kupilem EK, bo jak spojrzałem na rosyjską edycje to sie załamałem. A nawet nie wiedziałem ze zapalanke dodali, teraz to i tak pies srał bo zamówiłem zwykłą edycję za 75zł.

Wilczarz napisał(a):Fajnie byłoby jeśli anomalie byłyby takie jak w filmie Stalker- niewidoczne i bardzo niebezpieczne.

bufi napisał(a):Wilczarz napisał(a):Fajnie byłoby jeśli anomalie byłyby takie jak w filmie Stalker- niewidoczne i bardzo niebezpieczne.
Niewidoczne są z pewnością. Było to widać na demo gameplaya.
Wykrywasz je rzucając śrubą i chyba będą jakieś detektory/czujniki.
Czy niebezpieczne to nie wiem, ale przecież już w SoC do bezpiecznych nie należą.
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości