Master50 napisał(a):Podaj swój pełny konfig sprzętu, karta graficzna nie tylko ma na to wpływ, również pamięć RAM, system, etc... Na jakich ustawieniach grasz? Statyczne oświetlenie \ dynamiczne oświetlenie \ pełne dynamiczne oświetlenie \ rozszerzone pełne dynamiczne oświetlenie? Jak detale ustawione, szczególnie chodzi o cienie, gęstość trawy, widziany obszar, rozdzielczość? Jak to nie pomoże to może masz bałagan w systemie...
Przemek77 napisał(a):Ja tak miałem na patchu 04. Wróciłem do 03 i przycinki zniknęły.

turbosqel napisał(a):moze na poczatek sprobuj grac na jednym ? ustaw w menadzerze urzadzen proces dla jednego procesora i sprobuj czy pojdzie
Evilijo napisał(a):Jedno pytanie... masz coś podkręcone? może RAMy sobie nie radzą bo za duże taktowanie i temu przy obciążeniu spada ich wydajność.
Dwight napisał(a):Tak, ja też mam tego optimizera i wszystko u mnie gra jak najlepiej. Zmiany zostaja permanentnie wprowadzone ale nie jest to napewno powodujące złe działanie komputera, tak że nie ma się czego obawiać. No i jak bym nie miał to bym nie polecał

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości