Moderator: Realkriss

SaS TrooP napisał(a):Trzeciego wiersza nie rozumiem, ale jest świetny!
zgłośnię
Mathus92 napisał(a):Może dwutygodniowa wycieczka na Karaiby?

marcel napisał(a):Zdania zostały za bardzo rozbudowane, przez co stają się nieco niezrozumiałe.
marcel napisał(a):A same porównania urosły do tak miliardowych rozmiarów, że trza mi lornetki, by ogarnąć je w całości.
marcel napisał(a):To neologizm jakiś ? xD
marcel napisał(a):To, co prezentujesz w swoich postach jest nadal ciekawe, świeże i interesujące, ale uważaj coby nie przegiąć z tym schizowaniem - w pewnym momencie staje się ono sztuczne, a nie intrygujące.

Mathus92 napisał(a):Przypominam, iż nie jest to moje dzieło, ale efekt długotrwałego "tentegowania w głowie" mojego kolegi.
Mathus92 napisał(a):Nie próbuję przekonywać Cię, że pleciesz bzdury...
Mathus92 napisał(a):...wszak każdy ma swoje kryteria dotyczące ogólnego pojęcia piękna, lecz pragnę zwrócić uwagę na to, że w dzisiejszych czasach właśnie odmienność od reszty stanowi główne kryterium sztuki.
Mathus92 napisał(a):Swoją drogą, napisałeś długi i wyczerpujący post, za co oczywiście dziękuję - to jest porządny komentarz, a nie takie jednozdaniowce - i mam nadzieję, że równie wyczerpująco ocenisz kolejne wiersze, jeśli kolega dalej będzie miał wenę twórczą, czas i przede wszystkim chęci by obdarować nas swymi wypocinami(ależ to obleśnie zabrzmiało xD).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości