Ulubiona Postać

"Ogólnie rzecz biorąc, jest to niemożliwe." Odparł Profesor Wołodia, zapytany o możliwość obrony doktoratu w przypadku posiadania tytułu profesora.

Re: Ulubiona Postać

Postprzez Wujek_Jar w 01 Lut 2010, 22:00

Ja ze wszystkich wielbię Wujka Jara. Jest spokojny (oswojił zombiaki :E ), a potem jest cyrulikiem w Prypeci.

Podobnie jak moi poprzednicy nie lubię:
-Sułtana (w Stalkerze nie lubię bandytów dla zasady i fajnie sobie można do nich postrzelać)
-Flinta (Sroki) myślał że jak wszystkim naopowiada jaki to on jest kozak( :wódka: ) to że wszyscy go polubią (numer z pilotem i mapami to był strzał w dziesiątke)
-Sowy za w*********e texty
-Sęka złodziej (oddałem mu spluwę(stepowy orzeł) na zatonie a ten mi obrobił schowek)
-Powinności za to że nie chcą Zony :D
Awatar użytkownika
Wujek_Jar
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2010, 21:22
Ostatnio był: 05 Lut 2010, 18:27
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Domianos w 01 Lut 2010, 23:52

Ja tak samo jak większość z was lubię Kardana - dobry kupel, po prostu zna się na robocię, najbardziej lubię go upijać, ma fajne teksty
Najemnik z podstacji- jako że moją ulubioną frakcją są najemnicy spodobało mi się, że na dzień dobry nie strzela do nas i dba o swoich ludzi (coś jak wzór wśród najemników :)
Wanio- Wania polubiłem za optymizm i naiwność.
Wujek Jar - moja ulubiona broń to snajperka, a on nią posługuje się wyśmienicie i okiełznał zombiaki, ale nie wiem jakim sposobem :facepalm:
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Postprzez Lucas w 02 Lut 2010, 14:16

Mójk naj jest Wójek Jar
Jest świetny i wie wiele o Zonie misja w wiosce Komachi, jak mówił, by nasz major siedział cicho xD.
Anty jaest Sułtan - dlaczego wiadomo bandzior i menel.
Never Die Alone
+++++++++++++++++++++++++++++
Jestem dyslektykiem
Awatar użytkownika
Lucas
Kot

Dołączenie: 01 Lut 2010, 13:23
Ostatnio był: 16 Wrz 2010, 15:45
Miejscowość: Czarnobyl Zdrój
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez WodZu w 02 Lut 2010, 21:01

Jakże ucieszyłem się na widok Wujka Jara (staruszka). Zmienił się nieco, ale i tak go lubię. Dziadziunio jest żwawszy (bez skojarzeń) od innych. Po prostu stary Wyga.

Nareszcie mogłem stanąć twarzą w twarz ze Striełokiem. Wporzo koleś choć troszkę prze...modelowany :)
Już niedługo: FEAR 3
Awatar użytkownika
WodZu
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2009, 23:58
Ostatnio był: 13 Gru 2011, 19:55
Miejscowość: Polska stolica parowozów
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 4

Postprzez Rybka136 w 03 Lut 2010, 09:47

Moja ulubiona postacia byl Głuszec

niestety umarl w marny sposob...

A nie lubie Kardana ,Wuja,Azota.

Uwagi moderatora:

Do wszystkich - takie posty będą kasowane, a ich twórcy zostaną zbesztani. - Martin von Carstein
Członek Powinnosci.
Walcze w imieniu moich braci ....
Tepie Wolnosc...
i tak powinno byc ....
Awatar użytkownika
Rybka136
Kot

Dołączenie: 27 Sty 2010, 16:00
Ostatnio był: 25 Lut 2010, 17:37
Ulubiona broń: Threaded SPSA-14

Postprzez Psychol w 05 Lut 2010, 16:34

Ja natomiast uwielbiam Striełoka jak go zobaczyłem w Prypeci cieszyłem sie jak dziecko wkońcu grałem nim kiedyś hehehe lubie także Wujka Jara postać z Clear Sky (najwięcej razy przeszedłem Clear Sky (20x) zawsze przyłączałem sie do wolności może dlatego że oni mają takie wiecie Reggae klimaty hehe a wracając do COP Kardana uwielbiałem ale czasami mnie wpieniał bo go za szybko opijałem jak mi tuningował mojego ZM LR300 albo SG 550 Stiełoka (mój ulubiony karabin) Wano też jest niczego sobie przypomina mi mnie taki mój stalkerowy odpowiednik ^,^
Pozdrawiam was gorąco (a sie przyda bo zimno jest jak cholera hehe)
-Wiesz co ty po prostu fajna dupa jesteś i wiesz co ?! , ty mnie pragniesz
-Zaraz zadzwonie na policje!!
-To ja jestem policja !!
Awatar użytkownika
Psychol
Kot

Dołączenie: 04 Gru 2009, 19:57
Ostatnio był: 07 Mar 2010, 20:13
Miejscowość: Mysłowice
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k

Postprzez Igh w 17 Lut 2010, 16:24

Ja lubie Brodacza. Jest bardzo ciekawą osobą. Oglądałem zakonczenie na You Tube gdzie mówią , że pijawki zniszczyły Skadowsk i zabiły wszystkich. Zrobiło mi sie żal Brodacza. Fajnie , że można to zmienić
Guszec to sympatyczny koleś. Szkoda tylko , że skończył marnie :+:
Ostatnio edytowany przez Igh 17 Lut 2010, 20:48, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
Igh
Kot

Dołączenie: 28 Sty 2010, 17:56
Ostatnio był: 10 Kwi 2010, 09:18
Ulubiona broń: Akm 74/2U

Postprzez Wojak w 17 Lut 2010, 16:55

No to pierwsza postać w grze jaka mi się spodobała był Brodacz. Od razu było widać, że jest bardzo miły i można by z nim pogadać, gdyby tylko dali więcej opcji dialogowych. Po za tym był Samotnikiem (nie wiem czemu w tej części i poprzedniej gry Samotnicy nazywali się Stalkerzy, bo uważałem, że wszyscy zamieszkujący Zonę po za Wojskiem nimi są), a ja bardzo lubię Samotników. Po za tym, jeszcze lubię Azota. Wydaje się być kimś, kto potrafi wziąć sprawę w swoje ręce i jest stanowczy. Po za tym Żwawy, mimo iż praktycznie nic nie wiedziałem na jego temat i mimo jego prymitywnego stalkerskiego wyglądu (żadnych szczegółów wyróżniających go spośród innych), wydawał mi się taki "fajny" :E

A kogo nie lubię?
Sułtan, typowy gangsta chcący mnie wykorzystać na samym początku gry i te zabójczo gangsterskie teksty :E Graficiarzom udało się zrobić typowo "zakazaną mordę"
Co do Sowy, nie za bardzo go lubiłem, ale też trzymałem na pewien dystans i nie wciągałem się w te dyskusje z jego kumplami (Sułtan, itp.)
Sęk - typowy mondzioł, bez którego S.T.A.L.K.E.R by się nie obył :D Nie lubiłem go od początku i jeszcze te jego kłamstwa. A po tym, jak się dowiedziałem, że okradziono mój schowek (oczywiście z Egzoszkieletem w środku), a od razu podejrzewałem jego, to myślałem, że go chyba zabiję, jednak uratowałem go przed bandziorem, niech widzi jak to się kończy wsadzając nos tam gdzie nie trzeba. Normalny człowiek po takim czymś by się zmienił :)

Pozdrawiam fanów Stalkera :wink:

Edit: Ej, chyba o czymś zapomniałem :D Wano obowiązkowo! Trochę naiwny, lecz zauważyłem w nim pewne ciepło bijące z niego i ten zabawny wyraz twarzy :D Miał taką fajną bródkę. Po za tym po zakończeniu gry (w moim przypadku) Wyszło na to, że został przywódcą małego oddziału, który miał tam eskortować naukowców, czy coś z artefaktami, nie pamiętam :E
Oceniasz zbyt prędko.
Awatar użytkownika
Wojak
Stalker

Dołączenie: 23 Paź 2009, 22:37
Ostatnio był: 14 Lip 2021, 16:25
Miejscowość: Wielkie Równiny
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 37

Postprzez tyrande w 18 Lut 2010, 02:59

Mi sie podoba jak Hawajczyk mowi Aloha :) :P :chomik: :P :P

Uwagi moderatora:

No nie rób sobie, za przeproszeniem, jaj z takimi postami... - atikabubu / Ostrzeżenie. Moderator pisał coś wyżej, i nie było to ot tak napisane by ktoś to olewał. - xKoweKx

tyrande
Wygnany z Zony

Dołączenie: 30 Gru 2009, 20:07
Ostatnio była: 30 Kwi 2010, 22:57
Miejscowość: Stolica!

Postprzez Zbawiciel w 27 Lut 2010, 14:24

Bardzo lubię Brodacza, Gontę i Wano. Są spoko w stosunku do innych. :wódka: Nie lubię natomiast Sułtana i Sowy (jak chyba większość tu zgromadzonych).
Эдраствоите
---------------------------------------------------------+
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
---------------------------------------------------------+
Awatar użytkownika
Zbawiciel
Kot

Dołączenie: 24 Lut 2010, 21:19
Ostatnio był: 22 Kwi 2010, 20:17
Ulubiona broń: Akm 74/2

Postprzez Alchemik w 27 Lut 2010, 18:21

Widzę, że dużo tu antyfanów Sowy :wink: . Ja za te teksty Go lubię. Moją ulubioną postacią jest także Żwawy, za fanty. Loki to równiacha, dba o prawdę, a nie jak Powinność wszystko ukrywa przed innymi. Poza tym jest bardziej odpowiedzialny niż Łukasz i Czechow. Nie cierpię Flinta aka Sroki.To drań i złodziej.Drażni mnie też Czarny,przywódca najemników z bunkra oraz Walet, gdyż oszukał łatwowiernego Wano.
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 19:38
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Nowikow w 27 Lut 2010, 20:10

Lubię Brodacza ma ciekawą robotę a pozatym lubię szukać artefaktów, Wano dobry kumpel, aż miło się z nim gada, lubię jeszcze Nowikowa, nosi mój ulubiony pancerz i jest też mechanikiem.
Gardzę Sową za jego odzywki oraz Sułtanem jak i wszystkimi bandytami. :wódka:
Nowikow
Kot

Dołączenie: 27 Lut 2010, 19:28
Ostatnio był: 20 Lip 2011, 17:38
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości