Nasze ukochane forum

W sklepie: Poproszę półlitra Coli. Albo lepiej Coli i pół litra.

Re: Nasze ukochane forum

Postprzez PrzemoC w 15 Mar 2010, 23:39

To ja, tradycyjnie, wyróżnię się odmiennym stanowiskiem i Witchera trochę obronię.

Cieszę się, że dał znak życia bo na forum go dawno nie widziałem, że się za zdjęcie rangi
np. nie pociął, bo jak napisał nasza społeczność to także Emo. Mówcie, że kiepski żart,
ale serio się cieszę, że wrócił.
xKoweKx napisał(a):Nie każdy idiota zasługuje na bana. ;)

Taki sam idiota, jak my wszyscy. Serio. Czy było na poziomie robienie z kogoś kozła ofiarnego,
jechanie po nim i gnębienie od września, molestowanie psychiczne, skoro wszyscy tak na serio mieli
na Niego i DM:E ( z czasem...), sorki za słowo, "wyje*ane"? Nawet moja obrona Witchera, jest,
notabene, przejawem idiotyzmu.
Darth ReX napisał(a):Witchera nigdy jakoś nie można było traktować poważnie, takowoż ja tego nie robiłem.

Prawidłowo.
CrisuSPW napisał(a):Czy pojawią się tutaj jeszcze jakieś inne bardziej błyskotliwe wywody na temat forum i użytkowników

Staram się. :wink:
Ropasiak69 napisał(a):No to jak Łiczer? Kiedy zakładasz X-666? Hm?

Ropas, znasz takie stare, chińskie przysłowie o ciszy?
Adam napisał(a):Łoł. Poraz koleny, stary Adam został pominięty.

No cóż. Gdzie PrzemoC, ja się pytam...
I jedna, mała uwaga do Witchera: Na PW się odpowiada.
I jeszcze jedno wyjaśnienie dla forum:
Dla czego zamiast bronić "największego oszusta i złoczyńce" nie zastanowię się nad
sensem życia, tudzież nie posadzę drzewka?
Otóż, Witcher sporo mnie nauczył, wspierał w moddingu, dał mi wiarę w siebie w tej kwestii.
Dzięki testom DM mam rangę. Ogólnie jest pomocny, azaliż trzeba go poznać trochę poza forum.

O i jeszcze mi się w oczyska rzuciło:
Freezen360 napisał(a):Mówi to Człowiek który obiecywał cudne rzeczy w DM:E a w rzeczywistości nie powstało chyba nic co by było warte uwagi.

Mówi to człowiek, który... Widział DM:E? Nie? No właśnie. Na tym to się opiera. Nikt nie widzi, wszyscy oceniają.
Wszyscy wiedzą najlepiej. Jeden mądrzejszy od drugiego. Każdy ch*ja wie. Proszę Was. Właśnie
taka postawa doprowadziła do ch*jni obecnej.

Nie żebym miał coś do Freezena, którego lubię i szanuję. Na serio, polubiłem Was, ludziska.
Radzę posłuchać piosenki Jacka Kaczmarskiego "Przedszkole". Pasuje do tematu DM:E
i postawy forum wobec Witchera.

Tyle ode mnie. Z rozwartymi pośladkami czekam na rządny mojej krwi motłoch
z widłami i pochodniami, który gorąco ucałuję zwieraczem odbytnicy.
Przesłanie chyba także jasne, jak na przesłanie przystało.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 16 Mar 2010, 01:38

PrzemoC napisał(a):Mówi to człowiek, który... Widział DM:E? Nie? No właśnie. Na tym to się opiera. Nikt nie widzi, wszyscy oceniają.

A ty widziałeś? Nic nie widzę, więc niczego nie oceniam. Jak mam oceniać coś, co nie istnieje? ;) A jak istnieje - udowodnić. Ja nie należę do tej grupy ludzi, którzy mają coś takiego, jak "wiara"

PrzemoC napisał(a):Każdy ch*ja wie.

A ty coś wiesz? ;)

PrzemoC napisał(a):Właśnie
taka postawa doprowadziła do ch*jni obecnej.

Jaka chójnia?

PrzemoC napisał(a):postawy forum wobec Witchera.

Forum nie jest przeciwko Witcherowi, to niektórzy użytkownicy są przeciwko jemu, nie bez powodu. :)

W ogóle, co mi odbiło, by o jakimś dzieciaku dyskutować? lol. Wątek zginie i tak.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 21 Sie 2025, 23:58
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Postprzez Alchemik w 16 Mar 2010, 07:30

To może mu w tym trochę pomóc :E ?
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez PrzemoC w 16 Mar 2010, 07:56

xKoweKx napisał(a):A ty widziałeś? Nic nie widzę, więc niczego nie oceniam.

Każdy ch*ja wie, ja też, więc się nie wypowiadałem.
Chójnia taka, że coraz więcej na forum debilnych tematów, jak ten bodajże.
Czemu to ma służyć? Skoro Witcher do nas zawitał mógł dać o sobie znać w inny sposób.
Rozkopuje się jego DM:E, goreją stare rany.
I właśnie niektórzy użytkownicy powinni się zachować doroślej od Witchera, bo fakt,
jak dzieciak się zachował. Ale, uważam, że każdy z nas
xKoweKx napisał(a):Wątek zginie i tak.
ma 675867 innych, większych zmartwień w realnym życiu.

Jeżeli to ode mnie by zależało, to... Stanowcze "raczej tak". :wink:
Ale niech sobie jeszcze troszkę pobędzie.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Postprzez Crisu w 16 Mar 2010, 09:05

Darth ReX napisał(a):A jaka osoba byłaby odpowiednia?
Taka, która nie zawiodła w zaufaniu, które zostało jej dane.
Taka, która nie miga się od obietnicy.
Taka, która nie kłamie prosto w oczy uśmiechając się milutko.

Edit:
Microtus napisał(a):"Tak jakoś wyszło, że jesteś mało odpowiednią osobą do pisania takich wywodów."
A no właśnie.

PrzemoC napisał(a):Mówi to człowiek, który... Widział DM:E? Nie? No właśnie. Na tym to się opiera. Nikt nie widzi, wszyscy oceniają.
Może i nie widział, choć powinien. I właśnie na tym się to opiera, nie na ocenianiu. Coś zostało obiecane, a w efekcie oszukanych zostało wielu ludzi, którzy pokładali nadzieję w tym całym nieszczęsnym DM:E. Niby nic, ale nie każdy człowiek ma Twój charakter, nie każdy olewa to, że został żywcem okłamany. Dostałeś DM:E, testowałeś. Super, ale zauważ, że to byłeś Ty. Nie "my". Osobiście dostarczałem niektóre pliki, interesowałem się. I co...? I otrzymałem totalną wyje*kę, więc wybacz, ale takie zachowanie jest nie na miejscu. Co, chciałbym otrzymać DM:E do testów? Nie, wszyscy dobrze wiemy, że nie o to w tym chodzi. Poza tym, nie miałem wtedy czasu na zabawy więc i tak nie wziąłbym tej roboty. Wiele osób jest tego samego zdania co ja, więc to postawa Witchera doprowadziła do ch*jni obecnej, nie osób, które mu zaufały. "Oceniamy" osobę, nie efekty jej pracy. Osoba niestety okazała się być [wypełnić według własnego uznania]. Jeśli coś zostało obiecane, a o tym ani widu, ani słychu to wychodzi się z jednego założenia - tego czegoś nigdy nie było. Ot cały myk.

Wątek traktuje o "naszym forum", ale po co? Pytam, po co został on stworzony? Że niby humor, okej. I tutaj wróćmy do tematu poruszonego przez ReX'a. Jeśli osoba, która niefajnie się zachowała wyśmiewa innych (nieważne, że nie na serio i żartobliwie) to przykro mi, efekt widzimy właśnie teraz. Miały być żarty, a do śmiechu mi/nam nie jest.

Podpisuję się.

- - -

Zakończymy milusim akcentem...
[Dzisiaj, 07:41] The Witcher: Jaka ogólnie była reakcja, bo nie chce mnie się czytać?

Więc po jaką cholerę to pisałeś?
Ostatnio edytowany przez Crisu 16 Mar 2010, 09:34, edytowano w sumie 3 razy
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 48

Postprzez Microtus w 16 Mar 2010, 09:14

[Dzisiaj, 07:44] The Witcher: Cóż, spodziewałem się że zostanę conajmniej ukrzyżowany

I co? Dziwisz sie? Tak jakoś wyszło, że jesteś mało odpowiednią osobą do pisania takich wywodów. I bynajmniej nie wszystko co napisałeś jest dowcipne. Bo jak to w życiu niektóre żarty bywają niesmaczne. Zwłaszcza, że odnosisz się do kilku tylko osób a jedziesz na całe forum, i bogu ducha winnych szarych userów.

Mam odczucie, że postanowiłeś sobie powrzucać bez sensu, a żeby jakoś się zabezpieczyć wrzuciłeś wątek do humoru.
A ten cytat tylko to potwierdza:
Jest jescze coś takiego jak Ban- najwspanialszy prezent jaki można dostać od Admina/Moderatora. Na 99.9% dostanę go po napisaniu tego tematu.

PS: Żeby było ciekawiej to jeśli napisał by to ktoś inny to nawet może i ja bym się uśmiał... :wink:
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 106

Postprzez Adam w 16 Mar 2010, 12:00

Według atika, temat miał służyć do "opisywania ludzi i forum". Narazie rzucacie milion cytatów na Witchera. Koleś chciał się wyładować. Teraz wy wyładujcie się na innych.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez MCaleb w 16 Mar 2010, 13:40

Microtus napisał(a):Żeby było ciekawiej to jeśli napisał by to ktoś inny to nawet może i ja bym się uśmiał... :wink:

Ha ha?
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:04
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez Terminus w 16 Mar 2010, 14:01

Eeee.... Cała ta dyskusja bez sensu. Skoro uważacie wypociny The Witchera za bezsensowne, lub co najmniej mało śmieszne to po co je nobilitujecie rozpisując się w tym wątku?
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1450

Postprzez Darth ReX w 16 Mar 2010, 15:11

CrisuSPW napisał(a):
Darth ReX napisał(a):A jaka osoba byłaby odpowiednia?
Taka, która nie zawiodła w zaufaniu, które zostało jej dane.
Taka, która nie miga się od obietnicy.
Taka, która nie kłamie prosto w oczy uśmiechając się milutko.

Nie widziałem, żeby czegoś obiecywał, po prostu dał listę rzeczy, którą zrobi, nie mówił "obiecuję, że będzie 5348590345 rzeczy nowych". Mod może jest tworzony, może nie, ale póki nie ma pewności, nie ma co wrzucać. Poza tym, już go ukarano, więc po co znowu ta dyskusja?
Facet chciał sparodiować forum i nawet mu to wyszło, a wy rozpoczęliście flame war :F Brawo.

Niechże ten wątek umrze, proszęęęęę...
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 28 Wrz 2025, 11:12
Kozaki: 224

Postprzez KoweK w 16 Mar 2010, 15:47

Terminus napisał(a):Eeee.... Cała ta dyskusja bez sensu. Skoro uważacie wypociny The Witchera za bezsensowne, lub co najmniej mało śmieszne to po co je nobilitujecie rozpisując się w tym wątku?

Sam sobie zadaję te pytanie. :F
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 21 Sie 2025, 23:58
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1489

Postprzez Wheeljack w 16 Mar 2010, 16:51

Tak sobie patrze na ten temat i nie wiem o co się chlacie. Witcher podszedł sobie luźno do tego forum i zauważcie, że to jest w dziale "chómor".
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 09 Lip 2025, 18:56
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

PoprzedniaNastępna

Powróć do Chómor :}

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości