xKoweKx napisał(a):Nie każdy idiota zasługuje na bana.
Darth ReX napisał(a):Witchera nigdy jakoś nie można było traktować poważnie, takowoż ja tego nie robiłem.
CrisuSPW napisał(a):Czy pojawią się tutaj jeszcze jakieś inne bardziej błyskotliwe wywody na temat forum i użytkowników
Ropasiak69 napisał(a):No to jak Łiczer? Kiedy zakładasz X-666? Hm?
Adam napisał(a):Łoł. Poraz koleny, stary Adam został pominięty.
Freezen360 napisał(a):Mówi to Człowiek który obiecywał cudne rzeczy w DM:E a w rzeczywistości nie powstało chyba nic co by było warte uwagi.
PrzemoC napisał(a):Mówi to człowiek, który... Widział DM:E? Nie? No właśnie. Na tym to się opiera. Nikt nie widzi, wszyscy oceniają.
PrzemoC napisał(a):Każdy ch*ja wie.
PrzemoC napisał(a):Właśnie
taka postawa doprowadziła do ch*jni obecnej.
PrzemoC napisał(a):postawy forum wobec Witchera.
xKoweKx napisał(a):A ty widziałeś? Nic nie widzę, więc niczego nie oceniam.
ma 675867 innych, większych zmartwień w realnym życiu.xKoweKx napisał(a):Wątek zginie i tak.
xKoweKx napisał(a):Wątek zginie i tak.
Taka, która nie zawiodła w zaufaniu, które zostało jej dane.Darth ReX napisał(a):A jaka osoba byłaby odpowiednia?
A no właśnie.Microtus napisał(a):"Tak jakoś wyszło, że jesteś mało odpowiednią osobą do pisania takich wywodów."
Może i nie widział, choć powinien. I właśnie na tym się to opiera, nie na ocenianiu. Coś zostało obiecane, a w efekcie oszukanych zostało wielu ludzi, którzy pokładali nadzieję w tym całym nieszczęsnym DM:E. Niby nic, ale nie każdy człowiek ma Twój charakter, nie każdy olewa to, że został żywcem okłamany. Dostałeś DM:E, testowałeś. Super, ale zauważ, że to byłeś Ty. Nie "my". Osobiście dostarczałem niektóre pliki, interesowałem się. I co...? I otrzymałem totalną wyje*kę, więc wybacz, ale takie zachowanie jest nie na miejscu. Co, chciałbym otrzymać DM:E do testów? Nie, wszyscy dobrze wiemy, że nie o to w tym chodzi. Poza tym, nie miałem wtedy czasu na zabawy więc i tak nie wziąłbym tej roboty. Wiele osób jest tego samego zdania co ja, więc to postawa Witchera doprowadziła do ch*jni obecnej, nie osób, które mu zaufały. "Oceniamy" osobę, nie efekty jej pracy. Osoba niestety okazała się być [wypełnić według własnego uznania]. Jeśli coś zostało obiecane, a o tym ani widu, ani słychu to wychodzi się z jednego założenia - tego czegoś nigdy nie było. Ot cały myk.PrzemoC napisał(a):Mówi to człowiek, który... Widział DM:E? Nie? No właśnie. Na tym to się opiera. Nikt nie widzi, wszyscy oceniają.
Podpisuję się.xKoweKx napisał(a):Wątek zginie i tak.
[Dzisiaj, 07:41] The Witcher: Jaka ogólnie była reakcja, bo nie chce mnie się czytać?
[Dzisiaj, 07:44] The Witcher: Cóż, spodziewałem się że zostanę conajmniej ukrzyżowany
Jest jescze coś takiego jak Ban- najwspanialszy prezent jaki można dostać od Admina/Moderatora. Na 99.9% dostanę go po napisaniu tego tematu.
Microtus napisał(a):Żeby było ciekawiej to jeśli napisał by to ktoś inny to nawet może i ja bym się uśmiał...
CrisuSPW napisał(a):Taka, która nie zawiodła w zaufaniu, które zostało jej dane.Darth ReX napisał(a):A jaka osoba byłaby odpowiednia?
Taka, która nie miga się od obietnicy.
Taka, która nie kłamie prosto w oczy uśmiechając się milutko.
Terminus napisał(a):Eeee.... Cała ta dyskusja bez sensu. Skoro uważacie wypociny The Witchera za bezsensowne, lub co najmniej mało śmieszne to po co je nobilitujecie rozpisując się w tym wątku?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości