przez ProtteuSS w 04 Maj 2010, 23:33
Zgadzam się z Kingpinwolf. Pan Kowek poznał już chyba raczej co kto myśli i jakie ma zdanie na ten temat tak więc ja też uważam że temat raczej do zamknięcia. Ale decyzja należy do Kowka. Jeśli chodzi o post Kuballa44 to tak parę rzeczy bym w tym kraju zmienił. Np. Nie życzę sobie by Araby budowali mi w tym kraju Meczety, niech sobie budują u siebie. Ciekawe jak my chcieli byśmy u nich postawić kościół ? Och zaczęłoby się dziać, kamienowanie, palenie krzyży itp. Nie życzę sobie Gejów ani Lesbijek paradujących po Polskich ulicach, chcą paradę niech se jadą na Zachód. Nie życzę sobie wysyłania naszych wojsk do Iraku, Bośni, Afganistanu i Bóg wie gdzie jeszcze i związanych z tym gigantycznych kosztów (Kto sądzi że U.S.A pokrywają koszta niech się nie wypowiada). Te zmarnowane pieniądze na te nie potrzebne kampanie mogły by być w bardzo wartościowy sposób wykorzystane tu w Polsce. Na przykład, PKP się sypie, Brak przedszkoli, Szpitale się sypią, można by wymieniać bez końca. Nie życzę sobie tak wielkiej ingerencji UE w wewnętrzne sprawy naszego kraju jak ma to miejsce w tej chwili (Nie będę wymieniał o co chodzi ci co bardziej zorientowani wiedzą co mam na myśli). I na koniec tak panie Kuballa44 to i owo bym pozmieniał i wydaje mi się że na lepsze ale to moje zdanie i jak zapewne wyniknie z dalszej dyskusji każdy będzie miał odmienne zdanie na ten temat ale jak już napisałem tym się właśnie wyróżniamy od innych.............
P.S. Dodałbym iście Średniowieczne kary dla morderców, złodziei, gwałcicieli, oczywiście transmitowane na żywo w TV po północy.......Daje sobie głowę ściąć że przestępczość od razu by poleciała w dół, takie prawo dawało by do myślenia potencjalnemu przestępcy, nie wspomnę że piractwo też by spadło.
Oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać, to są moje poglądy. Panie Kowek starałem się nikogo nie obrazić w tym poście ale jak się mylę to proszę o uwagę.
Pozdrawiam
Uwagi moderatora:
Uwag brak. :P A temat zostanie.
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz
Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430
GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5
GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E
Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W
Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3