Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Microtus w 04 Maj 2010, 18:13

A wy dalej swoje. Nie chodzi w tym o normalność. ProteuSS ciągle piszesz, że to czuby. A to nie o to chodzi, wielu ludzi ma naj*bane we łbie i mają swoje fazy. Jednak chodzi głównie o to, żeby Ci ludzie właśnie się nie ukrywali i aby to homoseksualizm był jawny. Ja tam na przykład wole wiedzieć z kim gadam. Wśród moich znajomych mam parę osób o skłonnościach homoseksualnych. W większości laski ale i dwóch moich kolegów jest gejami (parą nie są ani nie byli).

To są normalni zazwyczaj pracujący i wartościowi ludzie. Gejów jest dużo więcej niż się wielu ludziom wydaje. Bo Ci którzy są nimi jawnie mówią, że masa jest ludzi która się ukrywa. Prowadzono jakieś kiedyś badania i wyszło, że Ci co się liżą na platformach to zaledwie 5-10% ogółu a ogół wcale nie ma takich poglądów jak oni.

Wszyscy kojarzą gejów właśnie z paradami. A to zwykli ekshibicjoniści (heteroseksualnych ekshibicjonistów jest znacznie więcej). Ja np: jak czegoś nie chcę oglądać to nie oglądam. Na imprezę naturystów też nie mam zamiaru iść.
Ani parad gejowskich oglądać. Jak Cię to ProteuSS brzydzi to nie patrz. Polska ostoją normalności to żeś też wymyślił.

Żyjemy w jednym z bardziej porąbanych krajów w Europie. To czy gej będzie miał prawa czy nie nie jest ważne.
Ważne jest, że nie ma w tym kraju nawet jednego normalnego autorytetu moralnego. Scena polityczna to wymioty.
Ludzie bez kręgosłupa moralnego, którzy za dietę poselską sprzedali by pół rodziny (i to bez wyjątku czy to Ci z lewej czy z prawej). Każdy pcha ryj do koryta bo nawet puste można jeszcze lizać.

To mnie bardziej wkur... od jakichś gości coś pukaja w D czy lasek co się liżą. To sfera intymna i tyle jak ktoś lubi
to jego sprawa. Moim zdaniem normalności to nie załamuje. Boisz się, że Twoje dziecko się napatrzy i gejem zostanie? To nie tak działa. I powiem Ci, że dopiero się zdziwisz jak okaże się, że Twoje dziecko takie skłonności w życiu przejawi co wcale wykluczone nie jest(swoją drogą, nie zazdrościł bym jej).

Już pisałem nic nie jest czarno białe my normalni oni zjeb... I tyle dyskusja taka jaką prowadzimy nie ma najmniejszego sensu.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Reklamy Google

Postprzez Tawarish Kozłow w 04 Maj 2010, 18:16

Zostawcie ich. I tak kiedyś dostaną w dupe :|
Chce OICW w wersji ASG AEG!

Jeśli też chesz taką replike wklej to do podpisu a może nasze modły zostaną wysłuchane!
Tawarish Kozłow
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2009, 15:05
Ostatnio był: 30 Kwi 2012, 16:51
Miejscowość: Prypiat
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 4

Postprzez Terminus w 04 Maj 2010, 18:34

ProtteuSS napisał(a): Obudźcie się i zacznijcie działać by Polska była kolebką normalności (...)

Polska kolebką normalności? Ha Ha Ha Ha... Ostoją trzeźwości może jeszcze?
To se pożartowaliśmy...
Mam wrażenie, że Wasza dyskusja zeszła na płaszczyznę wzajemnych docinek, czyli zmierza donikąd.

ProtteuSS: pamiętaj o tym, że Ci ludzie nie wybrali sobie takiego losu. Od urodzenia muszą się zmagać z tym brzemieniem. Nie ważne czy nazwiemy go aberracją, chorobą, zboczeniem czy innością. Większość z nich po prostu chce żyć w swoim rozumieniu "normalnie", nie wyróżniając się. Ci co organizują "parady równości" to margines tej grupy, który chce medialnie zaistnieć, zrobić polityczną lub medialną karierę oraz przedstawiciele różnych lewicowych środowisk, partii dla których "walka z dyskryminacjami" czy walka o "prawa gejów, prawa kobiet do aborcji" itp. stała się celem i sposobem życia.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Ogniskujący w 04 Maj 2010, 18:59

Ja tam do gejów nic nie mam-zmniejszają moją konkurencję :wink: ,co innego lesbijki.
NABOJE to waluta zony
Awatar użytkownika
Ogniskujący
Stalker

Dołączenie: 24 Kwi 2010, 15:44
Ostatnio był: 27 Cze 2011, 20:35
Miejscowość: Dolina Mroku-Baza wolności
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez KoweK w 04 Maj 2010, 21:17

ProtteuSS napisał(a):Panie xKoweKx widzę że zaczyna panu brakować argumentów za tym że Homo jest normalne

Tak się składa, że ja nie szufladkuję ludzi normalni-nienormalni. Każdy jest na swój sposób normalny i nienormalny, a to że ty masz zakleszczony i ograniczony umysł to już nie moja wina. Dla wszystkich takich życzę jeszcze dłuższych łańcuchów i jeszcze większych klatek. :)
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:14
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Alchemik w 04 Maj 2010, 22:07

Ja wyrażę się wprost. Ludzie czepiający się Homo są najczęściej przekonani, że Ich moralność jest jedyna, nieomylna... Prawda jest taka, że moralność jest WZGLĘDNA! Już nieraz historia pokazała, że co dla jednych jest złe, dla innych jest dobre. Drodzy userzy, nie ma czegoś takiego, jak jedyna prawda, dlatego zważcie na to, że nasze państwo jest domem dla każdego, Homo i Hetero. Pewnie teraz za ten tekst poleci Mi coś na głowę. Coś ciężkiego i prawicowego... :mad:
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 04:23
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Kingpinwolf w 04 Maj 2010, 22:38

TY LEWUCHU!!!!!111!

Na poważnie: niech każdy ma swoje zdanie, nie ma sensu prowadzić tej filozoficznej dysputy. Cytując klasyka: "Ja tak, ty nie, nie pogodzimy się, choć każdy z jednej gliny jest." Kowek poznał zdanie użytkowników, ja tam uważam temat za wyczerpany. Aha, "przeciwników pedalstwa" z NK to bym nacjonalistami nie nazwał, to tak gwoli ścisłości Kowek. :wink: branoc
white trash hardcore r`n`r fuck u
"mógłbym zamieszkać z nią w przyczepie nosząc przepocony podkoszulek sięgający do pępka."

Kingpinwolf
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Gru 2009, 17:08
Ostatnio był: 06 Paź 2010, 21:20
Kozaki: -5

Postprzez Kuballa44 w 04 Maj 2010, 22:45

Prometeuss, Ty chyba nie chcesz zrobić z Polski ostoi "normalności" a kraj nietolerancyjny i zamknięty. Dobrze, jestem przeciwny by ktoś mi na platformach lizał się po sutach, bo mnie to zwyczajnie nie kręci. Ale niech sobie żyją, co Ci to przeszkadza? Parady niech sobie urządzają, ale niech nie robią na nich orgii. (jeśli robią) Chyba tyle
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez J0Hny w 04 Maj 2010, 22:57

Ja uważam: niech sobie żyją, ale nie popieram żadnych parad, małżeństw i adopcji u homoseksualistów.
The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury. Not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom.
Awatar użytkownika
J0Hny
Stalker

Dołączenie: 06 Kwi 2010, 09:35
Ostatnio był: 05 Lis 2014, 23:53
Kozaki: 1

Postprzez MatrixSTR w 04 Maj 2010, 23:16

A mnie ciekawi czemu każdy uważa gejów za coś co trzeba niszczyć, zabić utopić a jeśli chodzi o lesbijki to każdy z chęcią by oglądał :P
Ja ogólnie jestem tolerancyjny pod każdym względem o ile ktoś mnie nie namawia do swoich np. wierzeń czy innych tego typu rzeczy.
J0Hny napisał(a):Ja uważam: niech sobie żyją, ale nie popieram żadnych parad, małżeństw i adopcji u homoseksualistów.
parady?? a niech sobie robią byle się w miarę normalnie zachowywali. Mówicie że was wnerwia jak się całują?? Mnie też to wneriwa. Ale też , gdy nie mam dziewczyny, mnie wnerwia jak się normalni ludzie całują i co mam zrobić? Zakazać im tego? jeśli o małżeństwa chodzi to to niech mają, byle właśnie nie adoptowali dzieci i chodzi mi tu tylko o to że szkoda by mi było takiego dziecka. No bo jak w szkole powie że tata ma na imię Robert a mama Michał to by chyba życia nie miało...
Ogólnie nasz kraj jest dość ograniczony pod względem tolerancji. A przecież Geje, Lesbijki, Muzułmanie, Żydzi, Świadkowie Jehowy i inni są normalnymi ludźmi tylko mają inne przekonania.

I żeby nie było: Jestem w 100% hetero i do tego katolikiem żeby nie było że ich popieram bo sam jestem inny
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Kozaki: 277

Postprzez ProtteuSS w 04 Maj 2010, 23:33

Zgadzam się z Kingpinwolf. Pan Kowek poznał już chyba raczej co kto myśli i jakie ma zdanie na ten temat tak więc ja też uważam że temat raczej do zamknięcia. Ale decyzja należy do Kowka. Jeśli chodzi o post Kuballa44 to tak parę rzeczy bym w tym kraju zmienił. Np. Nie życzę sobie by Araby budowali mi w tym kraju Meczety, niech sobie budują u siebie. Ciekawe jak my chcieli byśmy u nich postawić kościół ? Och zaczęłoby się dziać, kamienowanie, palenie krzyży itp. Nie życzę sobie Gejów ani Lesbijek paradujących po Polskich ulicach, chcą paradę niech se jadą na Zachód. Nie życzę sobie wysyłania naszych wojsk do Iraku, Bośni, Afganistanu i Bóg wie gdzie jeszcze i związanych z tym gigantycznych kosztów (Kto sądzi że U.S.A pokrywają koszta niech się nie wypowiada). Te zmarnowane pieniądze na te nie potrzebne kampanie mogły by być w bardzo wartościowy sposób wykorzystane tu w Polsce. Na przykład, PKP się sypie, Brak przedszkoli, Szpitale się sypią, można by wymieniać bez końca. Nie życzę sobie tak wielkiej ingerencji UE w wewnętrzne sprawy naszego kraju jak ma to miejsce w tej chwili (Nie będę wymieniał o co chodzi ci co bardziej zorientowani wiedzą co mam na myśli). I na koniec tak panie Kuballa44 to i owo bym pozmieniał i wydaje mi się że na lepsze ale to moje zdanie i jak zapewne wyniknie z dalszej dyskusji każdy będzie miał odmienne zdanie na ten temat ale jak już napisałem tym się właśnie wyróżniamy od innych.............

P.S. Dodałbym iście Średniowieczne kary dla morderców, złodziei, gwałcicieli, oczywiście transmitowane na żywo w TV po północy.......Daje sobie głowę ściąć że przestępczość od razu by poleciała w dół, takie prawo dawało by do myślenia potencjalnemu przestępcy, nie wspomnę że piractwo też by spadło.

Oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać, to są moje poglądy. Panie Kowek starałem się nikogo nie obrazić w tym poście ale jak się mylę to proszę o uwagę.

Pozdrawiam

Uwagi moderatora:

Uwag brak. :P A temat zostanie.
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz
Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430
GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5
GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E
Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W
Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Lip 2009, 18:29
Ostatnio był: 25 Paź 2010, 10:52
Miejscowość: Świętochłowice
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -1

Postprzez Kuballa44 w 05 Maj 2010, 01:34

No właśnie PrometteuSS. Wiesz czemu by sie zaczeły kamieniowania, palenie krzyży? Bo są nietolerancyjni w swej religi...
Co do wojny- racja, my wysyłamy naszych do Iraku, a Obama gra w golfa zamiast uczcić naszego Ś.P. Prezydenta swą obecnością na pogrzebie. No cóż, każdy z nas by coś w Polsce zmienił.
Co do Unii... No cóz, nikt nas końmi do niej nie zaciągał. Kary? Niezły pomysł... :)
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości