[censored], bo mnie szlag zara trafi, Pokaz mi prosze gdzie ja napisalem ze "jak w tym momencie nei mam kasy to nigdy na gre sobei nie pozwole"
A o "nie kupienie gry <-> ze sciagnieciem" (w kwestii zarobku dla tworcow)
Tak wlasnie jest, jasne ze mozna oszczedzac, ale wy wczesniej przedstawialiscie ten argument inaczej, ja to rozumialem "LEPIEJ NIE KUPIC NIZ KRASC" i mam nadzieje ze nadal tak myslicie
Ale wtedy Argument mowiacy o mniejszych zarobkach staje sie bezsensu
Bo jezeli Ktos kto nie ma kasy nie kupi Gry ( i nie mowie tu o tym ze moze oszczedzic kaske i kupic, mowie ze NIE kupi) Producent zarobi 0 $
Jezeli natomiast ten sam koles sciagnie ta gre z neta producent zarobi 0$
Roznica przeogromna wynoszaca rowne 0 $ ;D
Rozumiem ze jesli mysla przewodnia jest " sciagnie <-> Zlodziejstwo " Wtedy moje wywody obalajace wasze argumenty i tak do nikogo nie przemowia
ALE...
Troszke logiki panowie
edit XIONC : nie jest zlodziejstwem.. Jest to zlamanie prawa ale nie jest to zlodziejstwo
Czy ty nie rozumiesz zlowa ZLODZIEJ???
Zlodziej: ten ktory dopuszcza sie kredzierzy
Kradziez: 1. «potajemne zabranie cudzej wlasnosci, przestepstwo polegajace na zabraniu cudzego mienia ruchomego w celu przywlaszczenia» (Skopiowane z
http://sjp.pwn.pl/) << Czy teraz tez jestem wg. ciebie zlodziejem?? bo przeciez skopiowalem
Po 1 Gra nie jest mieniem ruchomym
Po 2 ty nic nie zabierasz
Jedynym wspolnym slowem w definictwi Kradziezy i Piractwa jest "przestepstwo"
BTW nie am to jak szacunek xionc
EDIT2 Ale czy gra jest SAMOCHODEM????
Boze swiety.....
Cos mi sie wydaje ze nie potrafisz patrzec obiektywnie na swiat, JA wiem ze to jest zle i widze racje w zapobieganiu Piractwu ja tylko neguje wasze argumenty (czy to tez ci trudno zrozumiec?? )