A na czym mozna opierac swoja opinie??
Na osobistej rozmowie z leszkiem albo kaziem??
Czytasz lub ogladasz cos w telewizji, bierzesz poprawke na brak obiektywizmu w polskich mediach, i sie jakos Ustosunkowujesz
Kiedys chcialem ladnie zapytac co myslicie ale moj temat mimo ze przedstawial poglady identyczne ze st4lk3rowskimi zostal zamkniety ...
Nie lubie kaczynskich, napewno mam jakas fobie i wszedzie dopatruje sie jich dazen do Wladzy absolutnej, ale tez oni mi daja na co patrzec.
Zanim stal sie Prezydentem zabronil tej cholernej parady rownosci, a sek w tym ze tam nie tylko szly lesbijki i nie szly geje, Szli tam rowniesz kolesie bez lewego jadra , kobiey bez piersi, ktos bez nogi itd. Marsz rownosci dotyczy ROWNOSCI i kazdy ktory czuje sie dyskryminowany, mial isc w tym marszu
Nie jestem Homofobem, ale tez nie palam do Homoseksualistow jakas niewyobrazalna przyjaznia
ON (lesiu)
Nie moze decydowac kogo Konstytucja dotyczy a kogo nie, a zabraniajac zabronil czegos na co pozwala konstytucja
Miejsc Pracy nie robi sie otwierajac nowa fabryke...
Ja oczywiscie do Ekonomisty mam daleko, i nie lubie sie wypowiadac na temat o ktorym nie mam wiekszego pojecia.
ALE
Wydaje mi sie ze miejsca pracy Tworzy sie w taki sposob:
Kozystne Warunki dla inwestorow z zagranicy... Oni inwestuja tworza mijsca pracy
Kozystne warunki dla malych Firm
Teraz zatrudnienie pracownika jest bardzo kosztowne, trzeba by to jakos ulatwic
Wiezniowie by mogli isc do budowania autostrad, i w ogole to prywatne wiezienia mogli by zrobic, wtedy bylo by i miejsce i Autostrady
Ale jak pisalem , Nie zostalem Wybrany na zadnego ministra (chociaz z moja wiedza to przy romku bylbym lepszym kandydatem

) wiec nie jestem na tyle kompetentny by mowic o tym wszystkim o czym mowilem