Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez ProtteuSS w 05 Maj 2010, 11:45

Panie mądrala........Nie oceniaj ludzi tak pochopnie. Świadectwo zwolnienia z ZK bym ci przesłał i bym cie zgasił jak zapałkę. Ale pozostawię twojego posta po prostu bez komentarza :)
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz
Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430
GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5
GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E
Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W
Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Lip 2009, 18:29
Ostatnio był: 25 Paź 2010, 10:52
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -1

Reklamy Google

Postprzez xionc w 05 Maj 2010, 11:55

Fajny jesteś
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez ProtteuSS w 05 Maj 2010, 12:03

Ja w przeciwieństwie co do nie których jak piszę na jakiś temat to przeważnie mam jako takie doświadczenie w tym co piszę. Nie oglądam Discovery czy tam jakiegoś innego kanału dokumentalnego i potem nie mądrze się na forach jak to ty uważasz !? Tak że myślę że temat (Czy ten gość wie co pisze mam z głowy)................

P.S. I proszę mnie tu od razu nie szufladkować :D

Pozdro

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Postprzez Terminus w 05 Maj 2010, 12:06

Może skończycie wreszcie te osobiste wycieczki? Zeszliście z tematu; tak przy okazji wspomnę.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez ProtteuSS w 05 Maj 2010, 12:19

No fakt.........Może lepiej wróćmy do Gejów i Lesbijek :E

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Postprzez Terminus w 05 Maj 2010, 12:20

Hm... Do tych pierwszych to nie ma co wracać. Do tych drugich... Czemu nie ;-)
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Kontroler w 05 Maj 2010, 13:15

:p wolę oglądać lesbijki oczywiście, a nie ped**ów, i choćby nawet wielkie czarne big coocki pakujące w babkę tonę sp*ki ;]

Edit: za bardzo się rozluźniłem srry ;/

Uwagi moderatora:

Ostrzeżenie za poziom wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Kontroler
Ekspert

Dołączenie: 11 Lis 2009, 21:29
Ostatnio był: 24 Paź 2022, 10:53
Miejscowość: Świebodzin
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 131

Postprzez ViS w 18 Maj 2010, 22:22

Jeśli o mnie chodzi, to mnie osobiście nie interesuje co kto robi w łóżku i z kim. Jeśli chce dwóch facetów iść do łózka to według mnie jest ich sprawa. Jeśli idą ulicą trzymając się za rękę, siadają sobie na kolanach czy się całują w miejscach publicznych to też jest według mnie ich sprawa. Nie podoba mi się to, ale nie zacznę ich wyzywać od części rowerowych, ani nie rzucę w nich butelką, co najwyżej odwrócę wzrok. Natomiast nie zgadzam się na zawieranie małżeństw przez osoby tej samej płci a już nigdy na możliwość adoptowania dzieci. Niech sobie każdy mówi o tolerancyjności, europejskości, ale ja wątpię, żeby dziecko chciało mieć dwóch ojców czy matki.

Geje i lesbijki często mówią o "tolerancji", ale mnie tolerancja kojarzy się z czymś innym. Z tego co pamiętam z wykładów na politechnice, to "tolerancja" jest czymś, co jest odchyłką od prawidłowości...
Wolno mi być dumnym z tego co w narodzie jest wielkie
i choć na wschodzie pozostały tylko kamienne orły, chłodne płyty nagrobne polskich bohaterów, rodacy którym udało się przeżyć prześladowania i nie skapitulować,
wolno mi żywić nadzieję, że czasy Wielkiej Polski jeszcze powrócą...

LEOPOLIS
SEMPER FIDELIS TIBI POLONIAE
Awatar użytkownika
ViS
Tropiciel

Dołączenie: 15 Lut 2010, 20:19
Ostatnio był: 31 Maj 2017, 22:43
Miejscowość: Dzikie Pola
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 22

Postprzez Alchemik w 19 Maj 2010, 00:33

Więc, według Ciebie normalny człowiek jest nietolerancyjnym, głupim, zabobonnym Gburem, który jedyne co ma robić to siedzieć na czterech literach i tylko się modlić? Cienko widzę Twój Altruizm...
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 16:23
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez ViS w 19 Maj 2010, 10:13

Nie bardzo wiem, co miałeś na myśli pisząc swój post, ale też nie mam za bardzo zamiaru dociekać. Przedstawiłem tylko swoje zdanie na ten temat i tyle. I dlaczego musisz mieszać religie w to. Jakbym normalnie widział jakiś post na onet.pl Tam jak jest mowa o złym człowieku, to zaraz ktoś napisze, że to na pewno katolik...
Wolno mi być dumnym z tego co w narodzie jest wielkie
i choć na wschodzie pozostały tylko kamienne orły, chłodne płyty nagrobne polskich bohaterów, rodacy którym udało się przeżyć prześladowania i nie skapitulować,
wolno mi żywić nadzieję, że czasy Wielkiej Polski jeszcze powrócą...

LEOPOLIS
SEMPER FIDELIS TIBI POLONIAE
Awatar użytkownika
ViS
Tropiciel

Dołączenie: 15 Lut 2010, 20:19
Ostatnio był: 31 Maj 2017, 22:43
Miejscowość: Dzikie Pola
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 22

Postprzez Wiewiórka69 w 19 Maj 2010, 14:10

Pytanie dość.. nietypowe, ale napisze co o tym sądzę. Otóż, nie pałam do homoseksualistów jakąś nienawiścią, specjalnie nie obchodzi mnie to co oni ze sobą robią.. mogą sobie chodzić, trzymać się za rękę.. ale jak zaczęli np.by się całować w miejscu publicznym to jest to niesmaczne że tak powiem. Odtrąca mnie widok dwóch mężczyzn namiętnie się całujących, albo trzymających się za ręce.. bo to nie jest normalne żeby tak robić. Normalne jest według mnie to jak, mężczyzna z kobietą zakłada związek, mają rodzinę i tp. ale ta sama płeć.. nie.. według mnie to już przekracza pewne normy.Że tak powiem.. ich życie, niech robią co chcą...jedynie nie zgadzam się na to by zawierali małżeństwa i CO NAJWAŻNIEJSZE nie adoptowali dzieci...

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Kozaki: 1

Postprzez saku w 21 Maj 2010, 15:54

To ja odpowiem na pierwszy post z tego wątku.
Geje i lesbijki mi nie przeszkadzają, dopóki się z tym nie obnoszą. Niech się dwóch facetów przytula, całuje czy robi coś więcej (trzy wymienione rzecze mnie obrzydzają) ALE w swoim własnym towarzystwie, w zaciszu domu czy gdzieś gdzie nie ma ludzi. Jeśli jest taka "para" to nie ma problemu. Byle tylko nie robili w/w rzeczy przy mnie, na ulicy. Po prostu dla zachowania dobrego smaku. Poza tym uważam że mimo iż mi to nie przeszkadza, to nie powinno tego być. Homoseksualizm jest wbrew naturze (pomijam religię ponieważ są tu i ateiści, oraz mniej radykalni wierzący) i na ten temat nie ma co dyskutować. Nie tak człowiek jest stworzony, by kopulować z osobą tej samej płci. Gdyby kilkaset lat temu wszyscy nagle byli z osobami tej samej płci, dzisiaj by nie było ludzkości (Tak, tak. Wiem że wtedy to było tępione. To tylko przykład).
Reasumując niech sobie będzie para gejów, bylebym ja ich nie musiał oglądać na ulicy i wiedzieć jakiej są orientacji.

Inne zdanie mam na temat tych całych parad. I nie chodzi mi tylko o parady przerastające granice dobrego smaku, ale nawet te zwykłe, bardzie "cywilizowane". Jak mówiłem wcześniej, dopóki nikt się nie obnosi ze swoim homoseksualizmem to nie ma problemu. I tu pojawia się mój żal do rządów rożnych krajów. Łażą takie pedały (bo tym dla mnie są ludzie którzy za wszelką cenę chcą każdemu pokazać że są homoseksualistami, pedał a gej to różnica zasadnicza) w tych swoich paradach. O władzo! Nie trzeba ich szukać, sami się pchają na ulice pod lufy. Dla czego nie skorzystać z okazji i pozbywać się zbędnej grupy zakłócającej porządek społeczny i wprowadzającej niesmak?

No i takie jest moje zdanie na ten temat. Homosiów pozostających ze swoją orientacją we własnym zakresie zostawić w spokoju, innych obnoszących się z tym- tępić.
Nie, nie jestem "tym złym katolem" ani żadnym innym moherem. Jak ktoś ciekawy to ja się nawet za katolika nie uważam. Jestem Chrześcijaninem, ale nie katolikiem. Choć do kościoła katolickiego jestem zapisany. Gdzieś w końcu trzeba być kiedy przyjdzie walczyć z Islamem, prawda?;)
Człowiek pozbawiony wyboru między dobrem a złem staje się maszyną...
Awatar użytkownika
saku
Stalker

Dołączenie: 07 Kwi 2009, 13:54
Ostatnio był: 09 Paź 2016, 12:04
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 5

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość